miercuri, noiembrie 03, 2010

profetia de azi

Ultima previziune a clarvazatoarei Mama lu' Omida a starnit panica printre romani. Se pare ca familia Ceausescu, trezita din somn de recenta deshumare, e hotarata sa implementeze comunismul in lumea de dincolo. In vederea realizarii acestui obiectiv s-a decis chemarea la arme a tuturor oamenilor de incredere ai fostului dictator. Pentru antrenarea unei armate puternice a fost solicitat generalul Mihai Chitac care, iertata fie-mi cacofonia, s-a prezentat prompt la apel. Elena Ceausescu ar fi zis ca ar fi bine sa se ocupe cineva de incredere si de partea culturala a situatiei, in acest scop fiind solicitat poetul Adrian Paunescu care, se pare, va infiinta cenaclul Flacara lui Aghiuta.
Din pacate, in acel moment clarvazatoarea a pierdut legatura cu lumea de dincolo si nu a putut sa dea alte nume dar, vorba unui clasic, tineti aproape si in scurt timp o sa vedem cine se va mai alatura miscarii de integrare underground.

Later edit - o veste proasta pentru cei care isi faceau iluzii - se pare ca Ion Iliescu a fost numit ambasador al lumii de jos in lumea de sus.

Un comentariu:

ghrayada spunea...

p.s. - nu am putut ilustra aceasta informatie pt ca cel responsabil cu ilustratia doarme intr-un mod absolut iresponsabil...

azi