luni, martie 29, 2010

despre speranta

in 2006 Romania, bazandu-se pe raportul lui Vladimir Tismaneanu, devenea prima tara din fostul bloc sovietic care avea curajul sa-si condamne comunismul, dupa cum se spunea la Euronews. Ce act de curaj pe presedintele Basescu! Cum s-a luptat el atunci cu pancartele peremiste. E adevarat ca nu era singur, se baza pe cei mai de seama intelectuali ai tarii. Ba chiar unul venise de peste mari si tari. Am fost mandri de el atunci. Cine mai avea asa un presedinte curajos...

in 2010, bazandu-se pe planul de masuri anticriza al lui Emil Boc, sper ca Romania sa devina prima tara care sa aplice cea mai eficienta masura anticriza din lume - condamnarea crizei! Astept ca, inconjurat de-a stanga si de-a dreapta de cei mai de seama economisti ai tarii, presedintele Basescu sa dea cu criza de toti peretii, s-o anatemizeze (ar fi deci util si vreun PF Nustiucare), sa se duca unde o vedea cu ochii si sa ne lase sa ne vedem de treaba. Sa traim in pace si bunastare. Multumiti.

stiu ca sunt si persoane care nu cred in puterea de convingere a presedintelui nostru, lor vreau sa le reamintesc ca, in urma cu ceva ani, presedintele, lipindu-si o suvita de par dintr-o parte in alta a capului, s-a gandit ca nu o sa-i vada nimeni chelia.

sigur o sa primeasca Nobelul pentru economie.

Niciun comentariu:

azi