vineri, ianuarie 29, 2010

luni, ianuarie 25, 2010

V-am povestit cat de obosita sunt?
Ma pregatesc sa intru in Cartea Recordurilor cu cele mai multe controale la serviciu in ultimele 6 luni. Deja imi e jena sa mai spun cuiva ca iar am control.

sâmbătă, ianuarie 23, 2010

joi, ianuarie 21, 2010

marți, ianuarie 19, 2010

a fi sau a nu fi... pe langa

tristeti de dupa-amiezi ploioase

sunt zile in care nu vrei sa vezi pe nimeni. nici sa auzi. cand vrei sa zaci intr-un loc fara sa fie nevoie sa dai piept cu nimeni si nimic. sa nu trebuiasca sa spui nimanui ca nu ai nimic, doar ca nu ai chef de raspunsuri. vrei doar sa zaci intr-un scaun, pat, orice-ar fi. sa renunti la asteptarile obisnuite, la iluziile obisnuite, la goana dupa fericire, bani, mancare, dupa orice. nu vrei nimic. poate doar iti doresti sa poti sa incui toate usile care dau spre tine. nu, eu nu vreu sa daram ziduri, eu vreau sa construiesc. sa nu mai vad nimic in jurul meu, doar sa stau. am vazut recent intr-un film o faza - o tipa avea o depresie - se uita in gol iar pe obraji i se scurgeau lacrimi. eu nu am timp sa savurez o depresie. si nici spatiu.
ar trebui sa se inventeze locuri pentru savurat depresii. un loc in care sa experimentezi nefericirea. sa nu te bantuie nimeni cu cafele fierbinti si zambete amabile. sa stai si sa te uiti in gol.
pana te saturi...

miercuri, ianuarie 06, 2010

marti... expozitie

deci, marti 12 ian 2010 am participat la expozitia colectiva a Foto Clubului Floarea de Colt (ta-na-na-na-na-na). La parterul magazinului Cozia din Rm.Valcea. Am avut voie 6 poze format A4. Lume buluc, s-a filmat, pozat, aglomerat etc. S-a dat si la televizor, eu nu ca am stat in spate pe motiv ca sunt obisnuita sa stau in spatele lentilei. A fost frumos, m-am simtit facand parte din lumea care contribuie la sanatatea spirituala a orasului etc. etc.
Nu cred ca imi place sa ma expun pe mine :)







azi