vineri, decembrie 26, 2008

Ce tehnologie/concept/element/invenţie science fiction ai vrea să vezi prinzând viaţă?

ce ma enerveaza DoDu asta. I-am zis ca fur o leapsa de la el si uite ca-mi face una cadou. Ce om... ce vremuri... in loc sa-si puna gratii la termopane si capcane in seif el ma trateaza cu paine si sare. ok.

Hm... ce intrebare... cel mai mult si mai mult mi-as dori sa calatoresc in timp. Adica in trecut. Sa-i vad pe Burebista, Matusalem, Noe, Mircea cel Batran, Ivan cel Groaznic si Aristotel. Mi-ar mai placea sa pot sa-i cunosc pe stramosii mei din ultimii doua mii de ani si cred ca as fi curioasa sa vad cum se prezinta si cateva generatii dupa mine. As vrea sa vad cum ar arata lumea peste 200 de ani, cine ar mai fi baietii buni si cine baietii rai.

Dodu se intreaba cum ar functiona o familie formata din cinci persoane. Eu ma intreb cat timp i-ar mai trebui omului sa renunte la ideea de familie, neam, clan, popor etc.

Si as mai vrea si masinaria de teleportat din Star Trek.

Trimit si eu leapsa cu colindula la goja.
Dac-o fi acasa...

5 comentarii:

Anonim spunea...

Ma gandeam ca hotii trebuie recompensati, asa ca te-am nervat cu placere

ghrayada spunea...

ai vocatie de sfant, am vazut eu la tv ca sfantu' spiridon (cred) i-a recompensat pe hotii care nu reusisera sa-i fure oile dandu-le niste berbecuti.

Anonim spunea...

si eu vreau masina timpului.o calatorie in egiptul antic

Anonim spunea...

Am ajuns si'acasa in cele din urma :D. Apropo de masinaria din Star Trek: buna idee dar daca se poate fara semnul de la Oltcit? :D

ghrayada spunea...

eu as vrea fara riduri :)

azi