miercuri, ianuarie 17, 2007

De vanzare...

Vand inteligenta. Plata in rate, fara giranti.
Poate fi utilazata de luni pana vineri, de la 08.00 la 16.30. Respecta programul de lucru din reflex fara a fi necesara o setare speciala.
Raspunde la comanda vocala.
Durata de viata este de circa 30 ani, aceasta putand fi prelungita cu conditia reducerii programului de lucru si a administrarii regulate de lecitina.
Un periaj usor, din cand in cand, poate duce la cresterea randamentului.
Sambata si duminica se recomanda reincarcarea.
Pentru relatii sunati la telefon.

14 comentarii:

Anonim spunea...

Pai pune niste poze ceva, nr. de km carti parcursi, consumul la 100 de cuvinte si mai ales daca cere de mancare. Ca daca vrea de mancare nu e buna :D

ghrayada spunea...

Ce poze, ma, ce vrei sa ti le pui in baie si p-orma sa ma lasi cu inteligenta pa cap? :)))
Cati km? Enspe mii, na, e suficient?
Normal ca vrea de mancare, zgarcitule, repede cu gandu' la mancare...

Anonim spunea...

Am vazut ca vindeti inteligenta si m-am gandit, daca pot sa spun asa, ca vreau sa incerc, da am sunat la toate numerele de telefon si nu vinde nimeni, si ma gandesc iar ...asa... daca nu trebuia sa puneti si un numar de telefon ca sa pot sa vorbesc cu cineva care e acolo si sa raspunda cand il sun ca nu e o greseala, daca ma gandesc iar acum, nu mai am cu ce mai ma gandi pentru restu' de probleme asa ca va rog cu numarul ala de telefon care...care...ca am si uitat ce voiam sa spun...da vin maine, ca maine mai am de gandit, da ?

Anonim spunea...

...asa... ca mi-am amintit ce voiam sa va spun mai inainte, adica despre numarul acela de telefon, ca am sunat toata ziua si nimic si...si...si am uitat iar ce mai voiam sa spun ca m-am concentrat prea tare sa nu uit si mi se intampla cateodata sa uit tocmai ce voiam sa spun, da nu uit ce nu vreau sa spun. Sa nu ma uitati si sa-i spuneti la persoana care e la telefon ca o sa sun da?

Anonim spunea...

:))))))))))))))))
:))))))))))))))))
aaaaaaaaa :))))) ce? s-a vandut, s-a vandut...aaaaaaa

Anonim spunea...

Scump domn'le scump. Pai adica cum vine asta.. cere de mancare? Pai eu o iau sa o folosesc nu sa o hranesc. Ete te. Si la enshpemii de km mi se pare cam uzata. Poze nema. Eu zic ca e tzapa totusi :D

Anonim spunea...

...da...sa stiti ca am sunat la un numar de telefon pe care nu mi l-ati dat cand am vorbit prima data si de acolo cineva care statea acolo, ca nu stiu daca era persoana care vinde, mi-a spus ca a fost vanduta. A cumparat-o pe toata domnul goja si mie nu mi-a mai ramas nimic ce sa mai cumpar. Da...si acum vad ca domnul goja nu recunoaste ca a luat-o el pe toata si mie mi-a ramas tot asta veche...da...el zice ca seamana cu o teapa...sa ne educe in eroare pe ceilalti...sa va fie rusine...pai d-asta au facut domnule unii revolutie...ca sa cumpere tot aia care aveau ?

ghrayada spunea...

Bai, era teapa. Pai daca era inteligenta credeti voi c-o dadeam asa pa doi lei, fara licitatie, fara negocieri...Baaai as fi bagat anunt pe licitatii.ro pe e_bay pe okazii...tz tz tz.
Da, hai, sa nu ziceti ca sunt fata rea, scot la mezat prostia de pe stoc, ca trebuie sa primesc marfa si nu mai am loc. Care da mai mult? Hai, ma ca dincolo e mai scump...

Anonim spunea...

Daia are toata lumea. La americani am vazut ca e surplus mare :D.

Anonim spunea...

Am citit cu multa atentie ce spuneti ca nu mai aveti, dar am inteles ca tot ati mai avea ceva de vanzare. Nu stiu ce sa mai zic, ca deja m-am gandit azi si pentru ziua de maine si daca mai continuam asa eu maine trebuie sa fac altceva. Oricum, sa stiti ca nu am gasit numarul ala de telefon, ca de la ala pe care am zis ca nu il am mi-a spus cineva ca ei au vandut ce-mi trebuia mie.
Stati putin ca suna telefonu...

ghrayada spunea...

Bai, ne lasi, vezi ca te suna aia sa-ti dea ce n-ai... :)))
Goja, americanii are tot ce vrea muschii lor si daca le mai trebe gasesc ei de un'sa ia ca d'aia e americani.

Anonim spunea...

...da...deci am vorbit adineauri la telefon dar din pacate nu erati dumneavastra, era un grup de persoane care faceau un sondaj de opinie in legatura cu increderea cetatenilor in guvern, dar le-am spus ca pe mine nu ma pot sonda ca am probleme mai mari decat guvernul si sa nu ma mai deranjeze pentru niste fleacuri...da...deci va spuneam ca am citit ce spuneati in legatura cu stocurile dar a trebuit sa recitesc ca nu stiu la cine va refereati la inceput...adica pe mine ma cheama Eronymous Enormous al Said...de unde au stiut de ei de porecla mea "anonymous said..." !?... mi-a ramas un gol in cap pana azi de ma intreb...dar, in toate cazurile, eu zic ca aveti dreptate si acest domn Bai ar trebui se lase pagubas asa cum bine i-ati urat si sa cumpere, daca mai vrea, de la altcineva, daca nu, nu...in fine...as vrea sa stiu daca marfa asta noua este de calitate si daca da, de ce. Adica de ce o vindeti. Ca poate e folosita si daca o mai folosesc si eu poate ma infectez cu ceva care ma poate imbolnavi...da...deci va rog sa ma postati cu raspunsul la intrebare da?

ghrayada spunea...

Bai Fredonimous Minimouse Said care zici ca esti tie iti dau...pe sub mana, daca ma intelegi, te trec la cauze umanitare, la "salvati soldatul ryan"...
Ce-ti dau? Tot, ma, tot...

Anonim spunea...

Nu-i da mah chiar tot sa mai ramana si la altii :D.

azi