vineri, ianuarie 26, 2007

iar americanii...

Saptamana trecuta am vazut Super Size, filmu cu ala care mananca o luna numai la McDonald's si e gata sa dea coltu' dupa ce se ingrasa nu stiu cate kilograme. Am vazut acolo ca peste 60% din americani sunt obezi, ca unu din patru copii are probleme cu slanina, ca durata lor de viata scade cu 15-20 de ani, ca dau semne de ciroza inca din adolescenta. Asta m-a facut sa realizez ca America are o problema mai mare decat criza petrolului. In curand o sa avem de-a face cu criza organelor pentru transplant. Vreau sa spun : criza lor...organele noastre. Vad cum fac rost de petrol si ma intreb unde vor gasi organele. Ce dictatori or sa mai dea jos, ce teroristi or sa mai aiba de cautat si de negasit...

7 comentarii:

Anonim spunea...

God bless America.. si pa toti prostii de locuiesc in ea

ghrayada spunea...

Goja, God bless you ca pe americani ii lasa sa se bless-uiasca singuri...

Anonim spunea...

True, true. thx for the blessing and stuff.. God bless us all :P (cu exceptia Americanilor, Englezilor, Chinezilor.. etc)

Diaspora spunea...

Imi permit sa va rog sa ii lasati pe chinezi sa vietuiasca.. fac mancare buna :)

ghrayada spunea...

Si din orice, nu? Stii proverbul ala al lor : mananca tot ce zboara in afara avioanelor, tot ce merge pe pamant cu exceptia masinilor si tot ce e sub apa, mai putin submarine... :)))

Diaspora spunea...

Nu-l stiam..:)) Fain, fain de tot(Si nici n-am auzit povesti despre obezitate la chinezi...sau poate o fi asa:chinezii mananca si americanii se ingrasa...)

ghrayada spunea...

ei budha al lor e destul de durduliu...
si, pe urma, in cateva mii de ani chinezii au avut timp sa ...faca tot felul de retete pe cand americanii, in cateva sute de ani, abia au descoperit hot-dog-ul...

azi