duminică, martie 11, 2007

holocaustul frumosului

Toata lumea stie cum arata un travestit: in primul rand strident, vulgar, cand pui o bluza cu tate(n-am diacritice) pe unu' care n-are asa ceva iese ca dracu, la fel si cu fusta, pantofii etc. Hainele pentru femei arata asa pentru ca asa arata anatomia pe care trebuie s-o acopere. Cand respectivul n-are nici cur nici tate sfarseste prin a arata ca o sperietoare, in ciuda eventualelor lui implanturi. Cel mai des ii gasesti in moda : creatori, hair stylisti si dracu' mai stie cum se mai cheama ceea ce fac ei.
Cand la creatorii astia ajung modelele feminine bineinteles ca sunt oripilati. Cum, alea au carne in locuri in care ei, care sunt perfectiunea, n-au? E dezgustator, trebuie neaparat s-o dea jos. Si asa ajung fetele sa fie mandre ca la 1.75 m au 40 de kilograme si ca n-au mancat de trei zile. Singurii oameni carora le plac umerasele astea ambulante sunt, desigur, creatorii. Orice om normal, barbat sau femeie, e dezgustat de scheletul ala care scartaie din incheieturi.
Daca vreun supravietuitor al holocaustului ar nimeri in spatiile unde-si schimba modelele hainele nu s-ar gandi pentru o secunda ca s-a intors in baraca de la Auschwitz?
Ce lume e asta in care modelele ajung sa moara de foame?

2 comentarii:

Anonim spunea...

frumos articolas...

ghrayada spunea...

o, pasha...

azi