marți, noiembrie 14, 2006

logica?

Am gasit aici chestia asta care se numeste Logica. Nu mai intru in detalii gen : de ce n-ai, frate, curaj sa rupi relatia sau sa recunosti ca, totusi, iti place. Imi pun alte intrebari, mai mult sau mai putin logice: nu's cine zicea ca intr-o relatie, pentru ca lucrurile sa mearga bine, unu' trebuie sa fie masochist iar celalalt sadic si atunci, as vrea sa stiu care e mai bine sa fii, sadicul sau masochistul? Fiecare are modul lui de a-si obtine placerea si fiecare are nevoie de celalat pentru a o obtine. Sa fie, totusi, mai bine sa fii onanist? Deja ma doare capu' de la atata logica.
De parca logica ti-ar putea folosi la ceva cand alearga hormonii prin tine. Asta e concluzia: logica nu foloseste in situatii de genu' asta. Logic, nu?

Un comentariu:

Anonim spunea...

"Am gasit aici chestia asta care se numeste Logica. Nu mai intru in detalii gen : de ce n-ai, frate, curaj sa rupi relatia sau sa recunosti ca, totusi, iti place...
Imi pun alte intrebari, mai mult sau mai putin logice: nu's cine zicea ca intr-o relatie, pentru ca lucrurile sa mearga bine, unu' trebuie sa fie masochist iar celalalt sadic si atunci, as vrea sa stiu care e mai bine sa fii, sadicul sau masochistul? Fiecare are modul lui de a-si obtine placerea si fiecare are nevoie de celalat pentru a o obtine. Sa fie, totusi, mai bine sa fii onanist? Deja ma doare capu' de la atata logica..."

Zau ca nu vad ce are logica cu cele pe care i le alaturi tu...

In ce priveste sadic-masochist de care vorbesti, stia al care le scria ce stia... Arta este sa treceti pe rind prin rolurile alea... Sau in societate sa fiti intr-un fel, in intimitate pe dos...


"...De parca logica ti-ar putea folosi la ceva cand alearga hormonii prin tine..."

Pai nici nu trebuie... Atunci e vremea hormonilor. Altadata e a olgicii.
Greseala este cind vrem ca Logica sa comande permanent...

azi